Op donderdagavond 14 December hebben de bedrijven Enpron, Sinne Techniek en Controol uit Drachten een succesvolle inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank Smallingerland.

Deze drie bedrijven maken energiezaken makkelijk voor het Nederlandse bedrijfsleven en zijn een betrouwbare sparringpartner op het gebied van verduurzamingstrajecten.

Vanuit deze bedrijven willen we niet alleen bouwen aan een groene toekomst, maar ook aan een betere toekomst voor elkaar. Daarom draaide de kerstviering op 14 December niet alleen om het ontvangen van een kerstpakket, maar ook om het steunen van een goed doel. We hebben gekozen voor de Voedselbank Smallingerland te helpen omdat we ons betrokken voelen bij de lokale gemeenschap. Boodschappen worden steeds duurder en iedereen verdient een zorgeloze kerst.

Bovenstaande woorden werden aan de Voedselbank doorgegeven tezamen met 38 kratten uiteenlopende produkten, waaronder kaas en toiletpapier. Op de foto staan medewerkers van deze bedrijven samen met de producten in de bus. De Voedselbank Smallingerland bedankt Enpron, Sinne Techniek en Controol heel hartelijk voor hun enthousiaste actie.